Meistä

❞ Se mitä olemme tänään, ei olisi mahdollista ilman historiaamme.

Reilun vuosisadan aikana meistä on muovautunut kokonaisuus, jossa kunnioitamme historiaamme sekä rakennamme tulevaisuuttamme.

Toimialamme juuret Porvoossa ulottuvat aina 1860-luvulle, jolloin Borgåbladet-lehti ja sen myötä painotoiminta saivat alkunsa. Erikoispainamisen pioneeri Urex Oy näki päivänvalon Porvoossa vuonna 1975, jolloin Rolf ja Heta Söderström perustivat yrityksen. Nopeasti siitä kasvoikin alan johtava toimija Pohjoismaissa, kun se omisti myös Databild nimisen yrityksen Ruotsissa vuoteen 1995 saakka. Päätuotteena näillä yrityksillä oli painetut piirtoheitinkalvot, jotka olivat tuolloin uusi media markkinoilla.

 

❞ Tekninen kehitys on aina ollut  yrityksemme keskiössä.

Vuosikymmenten aikana yrityksemme on toiminut kehityksen kärjessä. Tuotteiden korkea laatu ja  toimitusvarmuus ovat asiakkaillemme perusedellytyksiä. Siksi tarjoamme aina teknisesti parhaan toteutuksen tuotteille. Ydinosaamistamme on eri menetelmien yhdistäminen, joka mahdollistaa yksilöllisten tuotteiden valmistuksen määrästä riippumatta.

 

Vuonna 1993 avautui mahdollisuus, jossa alueen kaksi johtavaa painotaloa yhdistyivät yrityskaupan myötä. Kirjapaino t.t tryckeri ja Urex Oy muodostivat tuolloin yrityksen, jonka nimeksi tuli Painotalo tt-urex. Tämän myötä alalle syntyi monipuolinen toimija, joka panosti vahvasti tekniseen kehitykseen ja pystyi tarjoamaan ainutlaatuisen palveluvalikoiman saman katon alta. Yrityksen toiminta kehittyi entisestään, kun vuonna 1997 yritys investoi uusiin toimitiloihin Veckjärventiellä.


Vuonna 2006 oli sukupolvenvaihdoksen aika, jolloin pitkään yrityksessä toiminut Jarkko Söderström otti vahvan otteen yhtiöstä. Vuonna 2010 porvoolainen Formato Print liittyi yrityskaupassa yhtiön liiketoimintaan. Viime vuodet Jarkko Söderström on omistanut yhtiön koko osakekannan.

 
 

Yrityksen historian virstanpylväät