Tuotteet & palvelut

Offsetpainotuotteet

Tämä on perinteinen, yhä vahva tapa tehdä painotuotteita. Se on meillä nykypäivän tasolla. Tämä tuoteryhmä tarjoaa kustannustehokkaasti suuretkin painosmäärät on sitten kyseessä kirja, lehti tai vaikkapa mainospainotuote.

Erikoispainotuotteet

Tämä tuoteryhmä on erikoisosaamistamme, jossa pitkä kokemuksemme pääsee valloilleen.  Tästä tuoteryhmästä löydät laajan valikoiman erikoismateriaaleille painettuja tuotteita, kuten myymälämainonnan tuotteet sekä yritysviestinnän erikoistuotteet. Nämä materiaalit soveltuvat vaativiinkin olosuhteisiin.

Digipainotuotteet

Kiireen tullessa eteesi löydät avun tehokkaalta digilinjaltamme. Toivomuksesi tunnin toimituksesta toteutuu tarvittaessa. Digilinjaltamme saat niin perinteiset painotuotteet kuin erikoismateriaaleillekin painetut tuotteet pienissä määrissä.

Suurkuvatuotteet

Kun on suurten viestien vuoro, toteutat ne suurkuvatuotteillamme. Tuotteista löydät roll-upit, bannerit ja julisteet. Ne ovat varma valinta oli sitten kyseessä messut tai mainoskampanja. Suurkuva-tuotteisiin kuuluvat myös erilaiset canvas-taulut sisustuksesi somisteeksi.

Web to print -palvelut

Sähköisen asioinnin kanssamme hoidat kätevästi web to print -palvelumme avulla. Parhaiten se palvelee sinua, kun asiointisi on jatkuvaa ja säännöllistä. Kysy lisää myynniltämme.

Prepresspalvelut

Aina kaikki ei ole valmista painettavaksi. Silloin voit kääntyä puoleemme layout-työssä. Lisäksi prepressosastomme tarjoaa muun muassa teknistä konsultointia sekä kuvaskannausta.

Logistiikkapalvelut

Logistiikkapalvelut ovat tärkeä osa tuotantoketjuamme. Tarjoamme sekä postitus- että varastointipalveluita. Toimituksemme onnistuvat sovitusti niin paikallisesti kuin globaalistikin.

Toimitilapalvelut

Asiakassuhde on meille yhteinen taival. Kun välitön etäisyys on edellytys, on ratkaisu silloin toimitilapalvelumme. Katsotaan yhdessä sinua parhaiten palvelevat toimitilat.